marți, 24 aprilie 2012

Prezenţa românească la cea de-a VI-a ediţie a Oldtimer Expo Budapesta

                
     In perioada 26-30 aprilie 2012, o delegaţie de posesori de maşini istorice va reprezenta România la cea de-a VI-a ediţie a Oldtimer Expo, ce va avea loc în Budapesta, în cadrul Centrului Expoziţional Hungexpo, strada Albertirsai, nr.10.

Echipa ce va reprezenta România a mobilizat pentru acest eveniment o “escadrilă” de automobile formată din reprezentanţi de frunte ai Clubului VW Kafer din Baia Mare, colegii lor din ţară de la Retromobil Club România, dar şi prieteni de peste hotare.
In cadrul ediţiei din acest an se vor prezenta şi modele de automobile produse în ţările est-europene în perioada “Cortinei de fier”. România a fost un puternic jucător pe această piaţă, acesta fiind şi motivul pentru care organizatorii au insistat să fim prezenţi acolo cu un număr mare de automobile. Pentru aceasta cluburile au pregătit o serie de modele produse în România anilor 60-80, dintre care amintim: Dacia 500, Dacia 1100, Dacia 1300, Oltcit, ARO M461, ARO 243, dar şi celebra motocicletă Mobra.
La capitolul “surprize” intră şi alte automobile istorice produse în aceeaşi perioadă, dar cu un alt “pedigree”; acestea vor acompania familia de “autohtone” şi vor încânta publicul budapestan pe durata expoziţiei.
Locaţia nouă a expoziţiei Oldtimer Expo şi modificarea datei când are loc permit o prezenţă internaţională numeroasă; de asemenea, evenimentele ce se desfăşoară în paralel cu expoziţia vor mobiliza mulţi vizitatori şi posesori de maşini istorice să participe la un sfârşit de săptămână plăcut şi cu puternic parfum retro.
Plecarea spre Budapesta se va face din Baia Mare pe data de 26 aprilie la ora 9.00 AM din Piaţa Libertăţii.
Vă aşteptăm cu drag la acest eveniment.

Din atracţiile acestui an amintim:

•Automobile şi sporturi cu motor pe lângă “Cortina de Fier”
• Rarităţi auto din Ungaria
• StuntRiding pe motocicletă şi nu numai, cu cascadorul Erdős Csaba
• 85 de ani de Volvo
• Bijuteriile Renault

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu